WIE?

Dylan Stahl is de drijvende kracht achter Praat op Maat en heeft geruime tijd ervaring kunnen opdoen in veel takken van de ‘presentatiesport’. Hij heeft een unieke en herkenbare stijl die omlijst wordt met humor. Het feit dat hij werkervaring heeft met industrie, bouwtechniek en werktuigkunde maakt dat hij een bijzondere combinatie heeft om deze onderwerpen bij uitstek op begrijpelijke en aantrekkelijke manier te vertegenwoordigen en te presenteren. Dylan spreekt vloeiend Engels. Alle presentaties en services kunnen volledig in het Engels worden geleverd.

Wat?

Praat op Maat levert maatwerk voor de specifieke behoeften van uw onderneming. Wat heeft u precies nodig om beter voor de dag te komen? Ook als uw behoefte er niet tussen staat, neem dan alsjeblieft contact op en Praat op Maat gaat kijken of we voor u iets op maat kunnen maken.

  • Betere vertegenwoordiging

  • Duidelijker en aantrekkelijker presentaties

  • Betere en unieke reclame via beeld of geluid

  • Een goede gastheer voor uw event of beurs

Waar?

Praat op Maat is gevestigd in Rotterdam en heeft een écht Rotterdams DNA, maar….. voelt zich op alle plaatsen thuis!

Wat kost dat nou?

Het mooie van maatwerk is dat u het zelf samenstelt. U kunt kiezen uit een breed pallet van mogelijkheden en u hebt helemaal zelf in de hand hoe eenvoudig of groots het resultaat mag worden. Praat op Maat luistert nauwkeurig naar uw wensen, denkt met u mee en houdt rekening met uw budget. Als we het samen eens zijn, dan tekenen we voor het begin van een project een overeenkomst met passende prijs en voorwaarden, zodat u geen onaangename verrassingen zult hebben.

English

All presentations and services can be provided in English. Please contact Dylan for further information.